Duizenden mensen ontdoen zich van hun vervelende nekbulten dankzij nekvrijlating

De gevolgen van urenlang op de computer of mobiele telefoon zitten, mogen niet worden onderschat. De neiging om in een onnatuurlijke houding te zitten, gecombineerd met de zwaartekracht, kan een enorme druk op de nek uitoefenen, met een onaangename nekknobbel en een slechte houding tot gevolg.

Gelukkig is er een oplossing. Het nieuwe apparaat, genaamd Neck Releaser, was speciaal ontworpen om dit te verhelpen. Het corrigeert je houding en vermindert de spanning in de nekspieren, zodat je je beter voelt en er beter uitziet.

Maar dat is niet alles. Als u het probleem van een slechte houding en nekbulten niet aanpakt, kunt u op de lange termijn ernstige gezondheidsproblemen krijgen, zoals chronische pijn of zelfs een riskante operatie.

Hoe los je het probleem van de nekbultrug op?

Op zoek naar een oplossing voor uw bureauhouding en nekproblemen? Vindt u het moeilijk om regelmatig tijd te nemen voor fysiotherapie of stretchen omdat u lang aan uw bureau werkt en bezig bent met andere verplichtingen? Dan is de Neck Releaser de perfecte oplossing voor jou.

Met meer dan 15.000 tevreden gebruikers biedt de Neck Releaser een innovatieve manier om de houding aan het bureau te verbeteren, de nek te verlichten en chronische nekpijn te verlichten. Dit baanbrekende medische hulpmiddel is het antwoord op de uitdagingen van een druk leven, zonder de hoge kosten van fysiotherapie. Bekijk alle details hieronder om te zien hoe de Neck Releaser u kan helpen uw gezondheid en comfort te verbeteren.

Neck Releaser pakt oorzaak van overlast nekknobbel aan

Verschillende Duitse chiropractoren merkten een toename op van malhoudingen, nekproblemen en chronische nekpijn bij hun patiënten tijdens de pandemie, naarmate meer mensen vanuit huis werken. Samen hadden ze moeite om aan de vraag te voldoen en besloten ze een innovatieve oplossing te ontwikkelen: een medisch hulpmiddel dat patiënten thuis kunnen gebruiken, zodat ze niet meer naar de kliniek hoeven te komen. Hierdoor konden ze comfortabel en efficiënt werken aan hun gezondheid en houding vanuit huis.

Het nieuwe apparaat heet Nek Releaser™

Hoe werkt dit?

Bij lang zitten aan het bureau zit het hoofd verder naar voren dan zou moeten, waardoor 30 kg extra op de nek komt.

Samen met de zwaartekracht die de wervelkolom knijpt, zorgt dit ervoor dat de spieren dit compenseren door deze in te korten, wat resulteert in een "afronding" van de nek en bovenrug, wat uiteindelijk resulteert in de lelijke bureauhouding en nekbult.

Het Nek Releaser™ Lost dit probleem op met behulp van "cervicale tractie", wat betekent "strekken van de nek in de juiste hoek" om de oorzaak van een slechte houding te herstellen en de natuurlijke kromming van de nek te herstellen.

Als zij Nek Releaser™ Gebruik, de diepe rek decomprimeert de wervelkolom en gaat de effecten van bureauwerk tegen.

Bij consistent gebruik gedurende een periode van twee weken zal de natuurlijke kromming van de nek herstellen, zal de lelijke nekknobbel verdwijnen en zult u pijnverlichting ervaren.

Dat is wat klanten denken over de Nek Releaser™

Het is uiterst comfortabel en ontspannend

De nek Releaser™Is duurzaam en ontworpen voor jarenlang gebruik

Het voelt als een massage... Zonder een bezoek aan een masseur

Pijnverlichting na slechts 5-10 minuten toediening

Het helpt bij problemen zoals hoofdpijn en nekstoten

Niet duurdere bezoeken aan de chiropractor en/of pijnstillers noodzakelijk

Voel je comfortabel op het werk en thuis

Enkele recensies...

Meer dan 15.000 mensen zijn dankzij de Neck Releaser™Bevrijd van haar nekpijn.

"Ik raad dit product echt aan. Ik heb in de loop der jaren veel andere dingen geprobeerd. Chiropractor, osteopaat en acupunctuur, maar deze nek-releaser heeft effectiever gewerkt dan al deze andere dingen"

-Nida P.

KRIJG EXCLUSIEVE KORTING

LINDER JE NAKE PIJNEN DOOR RELEASER DE HECK™BELOFTE, SOLANGE HIJ IS IN DE AANBIEDING!